"La Viande avant" on suosittu valinta lihansyöjille, tarjoten mureaa rakennetta ja rikasta makua, joka nostaa suosikkiruokasi uudelle tasolle. Tämä liha on huolellisesti valittu laadun ja tuoreuden perusteella, taaten poikkeuksellisen kulinaarisen kokemuksen. Se on täydellinen grillaukseen, paistamiseen ja hauduttamiseen.
Saatavilla eri kokoisina, "La Viande avant" on ihanteellinen sekä ammattilaiskeittiöihin että kotikeittiöihin. Sen käytännöllinen pakkaus takaa helpon käsittelyn ja optimaalisen säilyvyyden. Olitpa sitten ammattilaiskokki tai harrastelijakokki, tämä liha on välttämätön valinta laadukkaisiin kulinaarisiin tuloksiin.
Tukkumyynti pakastettua naudanlihaa ja lihatuotteita. Tavoitteemme on tarjota yhteisölle parasta laatua olevia lihoja ja lihatuotteita kohtuulliseen hintaan.
Osta myymälästä tai verkosta, toimitamme ympäri maailmaa.
Tilauksen tekemiseksi ota yhteyttä: johnryantradingltd007@gmail.com
{"1. Combined cleaner and disinfectant":"1. Yhdistetty puhdistusaine ja desinfiointiaine\nZ/4Alkalinen puhdistusaine & desinfiointiaine, joka desinfioi nopeasti laitteet, työkalut ja tilat korkean klooripitoisuutensa ansiosta. Taistelu homeita ja levää vastaan. Sopii käytettäväksi lähes kaikilla pinnoilla korroosionestoaineiden ansiosta (rajoitettu yhteensopivuus alumiinin kanssa).\n\n2. Disinfectant\nZ/5, Z/15Desinfiointiainekonsentraatti, joka perustuu peretikkahappoon. Laaja-alainen mikrobilääkevaikutus. Käytetään koneiden, säiliöiden, suurten laitteiden, jäteveden ja viemäreiden desinfioimiseen."}
AVS on 5-7 kerroksinen PA/PE/SURLYN® kalvo, jota käytetään lämpömuovauskoneissa sekä ylä- että alakalvona. Integroitu ionomeeri takaa erinomaisen lihan tarttuvuuden ja optimaalisen tiivistysominaisuuden, vaikka tiivistyspinta olisi saastunut vedestä, verestä, rasvasta tai tuotteen mehuista. Ioniset ristisiteet ovat palautuvia, sillä ne liukenevat tavallisissa käsittelylämpötiloissa ja muodostuvat uudelleen jäähdytysjakson aikana. Tämän tyyppisellä kalvolla on erinomaiset palautumisominaisuudet ja lihan tarttuvuus, joten se on ihanteellinen keitetyn kinkun tuotantoon. Sen lämpötilankestävyys mahdollistaa kypsennysprosessit yli 76 °C – jopa 12 tuntia.
AVS:n ominaisuudet:
Erinomainen lihan tarttuvuus
Vähentynyt hyytelön erottuminen kypsennyksen aikana
Keskitasoinen este happea ja vesihöyryä vastaan
Äärimmäisen korkea läpinäkyvyys
Erinomaiset tiivistysominaisuudet, jopa saastuneilla tiivistyspinnoilla
IONOMER- PERHEEN RAKENNE STANDARDIPAKKAUSPÖLÖT
AVGTS 7 kerroksinen PA Erikois/PE/SURLYN® kalvo 230my
AVS 5 - 7 kerroksinen PA/PE/SURLYN® kalvo